Fra UFO til IFO

Findes der liv der ude i det store univers?

At tænke sig, at vi skulle være de eneste levende væsener i dette kæmpe univers, kan jeg slet ikke forholde mig til. Der findes ligeså mange planeter, som der findes sandkorn på samtlige strande på vores planet og universet udvider sig hele tiden. At tro, vi tilfældigvis bor på den eneste planet, der kan fostre liv, er utopi i min verden.

Selvfølgelig er der liv derude og selvfølgelig rejser de rundt, ligesom vi gør det. De vil også vide, om der er liv andre steder. De forsker og udforsker, lige som vi andre gør.

Spørgsmålet er så, de mange beretninger om UFO’er, hvorfor er det ikke mere almindeligt at se dem? Min teori er, at de bevæger sig på en anden frekvens, end vi gør. Jordens svingningsfrekvens er på 7,8 Hz og for at være synlig, skal de være på denne frekvens. Det vil sige, at hvis de vil i nærkontakt, må de på 7,8 Hz. De kan ikke lande uden at være på denne frekvens. De må indordne sig efter jordens klima på samme måde, som vi må indordne os efter klimaet, på de planeter vi besøger.

For at se en UFO og gøre den til en IFO (Identificeret Flyvende Objekt), må mennesket, som iagttager også være på denne frekvens. Hvor mange går rundt i hverdagen og slapper så meget af at deres hjernes svingningsfrekvens er på 7,8 Hz? Ikke mange, de fleste bevæger sig rundt i hverdagen på en frekvens, der ligger mellem 20 og 24 Hz. Altså en stresset tilstand, der slet ikke giver mulighed for at være i kontakt med det, vores egen planet kan tilbyde.

Slap nu af, tag det roligt, som Schmidt synger i en sang. Sænk hjernens svingningsfrekvens helt ned til de 7,8 Hz og alle muligheder er åbne. Både for at se UFO’er, men også for at få kontakt til denne planets mange muligheder. Muligheder som populært kaldes for den 6 sans.

Så vil du se et rumskib fra en fjern planet, må du lære at slappe af i hverdagen. Sænke dit stressniveau til et niveau, der hører din egen planet til.

© Jali Centret