Tantra

Tantra er kun udtryk for en legal måde for spirituelle mennesker at få sex på. Man er tilhænger af en østlig filosofi, der siger at det guddommelige bliver overført. Hvad er der galt med den vestlige verdens måde at have sex på?

Tantra er i virkeligheden kun et spørgsmål om, at lave forspillet så langt som muligt og dermed gøre nydelsen så langt tid varende som muligt.

Som kvinde behøver du ikke gå til en Tantra mand for at få nydelse. Husk på at jyderne er langsomme og seje. Det tager lang tid fra vi får tanken til udløsningen kommer og det er da tantra.

I virkeligheden hører tantra hjemme i østen og har intet med udløsning at gøre. Hvis man ønsker en seksuel akt, der spænder over flere timer UDEN udløsning eller “guddommelig forløsning”, så er tantra sagen. Den vestlige version (med udløsning) benyttes af folk, der mangler tryghed på en legal måde og uden at føle sig prostueret.

De ønsker nærhed, ømhed og nærkontakt. Det er, hvad tantra står for i sin oprindelige form. Når jeg siger tantra min bare røv, er det et udtryk for, at den nærhed, ømhed og nærkontakt, skal man finde uden SEX.

Sexlivet bør i grunden ophøre efter, at man er blevet 48 år. Efter de 48 år er der andre ting, der tæller. Det er overgangsalderen kære venner og her skal du lægge mindre vægt på sex, end du har gjort indtil nu.  Hvis du bliver ved med at føle, at sex er vigtig, er det udtryk for, at du har sprunget nogle udviklingstrin over. Dette betyder, at du stadig mangler nærhed, tryghed og nærkontakt og betyder desværre også, at du ikke er i kontakt med dig selv.

Har du derimod fundet nærhed, tryghed og ømhed i dig selv, så er sex kun en ekstra dimension og ordet “tantra” er unødvendig.

© Jali Centret