Helbredelsens vej

En god terapeut viser dig vejen og en god klient går ad den.

Det er ikke sikkert at det er den enkelte terapeut der gør dig rask eller får dig ud af dit problem men uden det første spark ville du være hvor du var.

Det er ikke tilfældigt hvilken terapeut du kommer til. Du tiltrækkes af den der kan give dig de næste henvisninger. De næste henvisninger er altid dem der ligger dig nærmest og fylder mest i din verden. En god terapeut vil opdage dette og vise dig den næste dør til din fremtid. Går du indad den så vil du opleve en personlig udvikling.

Den første terapeut sidder tilbage med en følelse af at du virkelig har flyttet dig, men du kan ikke se at det var den pågældende terapeut der faktisk har æren af at du har  flyttet dig.

Der er utallige tilbud som du kan vælge imellem, hvis du har en sygdom eller et problem, men hvad skal du vælge? Skal du vælge lægen eller prøve den alternative verden? Valget er i virkeligheden let – du skal vælge det du tror på!

Tror du på at din læge kan give dig en pille der hjælper og lægen tror på at den hjælper, så er det det den gør. Tror du på at Reiki Healing virker og Reiki healeren også tror på det, så er det det den gør.

Er det så let? – JA

Det er vigtigere at gå efter hvad du tror end at måle afstanden og prisen. Du kan smide tonsvis af penge ud til behandlinger der ikke virker, hvis du udelukkende satser på at finde billig behandling i dit nærområde.

Uanset hvilken sygdom eller problem du kommer med, så skal der åbnes en dør til fremtiden. Dette er første skridt. Når du åbner den vil der vise sig nye døre og det er dit valg hvilken du går ad.

Er du i personlig udvikling, så vil der til stadighed vise sig nye døre

© Jali Centret

Open-Door-Accessibility