Vegetaren har jo ret…

De går bare glip af meget…

…men de har ret i at det de spiser er sundt. Det er det alle andre spiser også, hvis de tror det. Uanset hvad du spiser, har det ingen indflydelse på dit helbred, med mindre du tillægger det en betydning.

Hvis vegetaren spiser grønt for ikke at støtte den, til tider brutale behandling af dyr, skulle de tænke over, hvorfor de slår fluer og hvepse ihjel om sommeren eller vasker deres sengelinned, da der elles kommer husstøvmider i det. Alle dyr har deres plads i et økosystem og bare fordi de har så store øjne, at man kan se i dem, betyder det ikke, at de er mindre værd i økosystemet. Dyremishandling skal undgås, men den kamp føres IKKE, ved at undlade at spise kød. Det er en flugt fra livet og livets mange facetter.

Hvis vegetaren er vegetar for at undgå dyremishandling, skulle de måske bare spise økologisk, da der er regler for opdræt. En god ting må være at de ikke indtager medicin. Al medicin skal nemlig ved lov, testes på dyr og de forsøgskaniner har det værre end hos den værste bonde.

Er vegetaren af den holdning, at det er sundere at spise grøntsager frem for kød, er de underlagt massernes mangel på indsigt. Alle de sundhedsapostle, der tjener deres penge ved at fortælle, hvad der er sundt og usundt, har helt forfejlet deres liv og iøvrigt ændrer de holdning til emnet hele tiden. De er også underlagt massehysteriet og tjener en skilling ved at fortælle, hvor kloge de er på et område, der er tilslutning til blandt folket.

Uanset hvad du påtænker at putte i munden, er virkningen enten bestemt af den kollektive energi (hvad 80% tænker om det) eller af dine egne tanker om produktet. Så spis, rejs og vær glad og glem alt om hvad der er sundt og usundt.

Den helt rigtige måde at spise og drikke på, er ved at lytte til din krop. Hvis du er i balance med dig selv, vil kroppen selv give dig lyst til at spise, dette eller hint. At være vegetar er at være i ubalance, ligeså som kun at leve af bajere og bøffer er det.

Hvad der er sundt eller usundt, er dine egne tanker omkring det, du putter i munden. Kroppen er fuldstændig ligeglad med, hvad du fodrer den med. Den kan selv klare det hele. Den kan producere alt, hvad den har brug for. Den kan producere proteiner, mineraler og vitaminer o.s.v… Men går du hen og mener du er klogere end kroppen og fodrer den med, hvad du TÆNKER, så siger den bare: nå så behøver jeg jo ikke lave det – det mener kroppens ejer, at han/hun ved bedre.

At være vegetar er en vej, der er farbar, hvis den er ren. Vegetaren har ret, hvis de mener, at de bliver sundere. Hvis de mener deres liv er bedre. De lever bare på et falsk billede af, hvad sundhed er. Sundhed er en mental tilstand og ikke et spørgsmål om, hvad kroppen fodres med. Vegetarer lever ikke længere eller har færre sygdomme end andre. De snyder bare deres smagsløg for en oplevelse.

© Jali Centret

: