Tinnitus

Den psykologiske fakto ved tinnitus kan beskrives med et enkelt ord “tryghed”
Tinnitus er ikke som lægevidenskaben siger, noget man ikke kan gøre noget ved. Tværtimod er tinnitus blandt de nemmeste “sygdomme” at udrede (hvis klienten vil). Det er kun et spørgsmål om at finde ud af, hvor din tryghed er truet og hvor du ikke kan sige fra og til.

Tinnitus opstår hos dem, der “hører” noget, de ikke vil høre. Noget der rokker ved deres tryghed. Længere er den ikke. Tinnitus har INTET med defekter i øret at gøre og det hjælper ikke noget at gå til ørelæge. Det har heller ikke noget med HØJ musik at gøre, som har fået skylden i mange år. Tværtimod kan man afhjælpe sin tinnitus ved at lytte til høj musik.

Det, som det hele drejer sig om, er at din tryghed er truet. Du hører, en der står dig nær, sige noget, du ikke bryder dig om, men i tryghedens navn har du ikke modet til at sætte en stopper for denne udvikling. Det er ALTID en, der står dig nær, der har denne indflydelse på dig. Så der skal kigges på kæresten, ægtefællen, forældre, søskende o.s.v. så tæt på som muligt.

Det er ikke svært at finde årsagen til tinnitus, men det, der kan være svært, er at tage det skridt i livet, der gør at den forsvinder. Dette fordi det er i nært knyttede forhold og en omvæltning i det kan for mange tryghedsøgende være en næsten uoverskuelig opgave, men der er ingen anden vej,

Så vil du slutte med at have, hvad end lyd du måtte have imellem dine øre, så er det et spørgsmål om, at du SKAL forandring. Mister du en ven eller en kæreste, så er det prisen, men dem er der ikke kun en spand fuld af, der er et land fuld af dem – VIDERE.