Pande- og bihulebetændelse

Den psykologiske faktor omkring problemer med bihulerne, er et uudtrykt forhold til nogen eller noget, som har betydning. Det er dette uudtrykte forhold, der skal findes og kommunikeres ud, derved kommunikerer man også problemerne væk.

For at spore sig ind på problemet, ses ofte (ikke altid) en overdreven optimisme på det pågældende område. Dette betyder, at der tankemæssigt, følelsesmæssigt er et problem, som ikke bliver udtrykt, men i stedet søgt løst med optimisme i ord. Men da ordene karambolerer med tanker og følelser på det pågældende område, reagerer kroppen ved at lukke for trykudligningskamrene.

Bihulerne generelt, uanset hvor de sidder, kan metaforisk sammenlignes med et rykudligningskammer mellem lungerne og verden udenfor.

Ovenståene er generelt for alle, om man har en såkaldt “kronisk” bihulebetændelse eller om man har en midlertidig.

 

Bihule