Nymfomani

Tanker omkring Nymfomani.

Er man en lidenskabelig person, der er i dyb kontakt med sin lidenskab og seksualitet eller er man bare tryghedsøgende.

Nymfomani er efter vores opfattelse et sikkert tegn på tryghedsøgning. Den person, der søger efter MEGET sex, søger efter tryghed. Der er ikke her tale om avanceret sex, som pisk, sm eller latex, det er noget helt andet. Bare almindelige lyster til almindelig sex, men i ekstrem grad. Det kan være at have flere partnere på samme dag eller på samme uge. Det kan være en higen efter Tantra, som er en langtrukken form for tryghed.

Hvorfor vender kvinder tilbage til den voldelige mand? Hvorfor er den prostituerede, prostitueret? Alt sammen handler det om tryghed. Tryghed har mange ansigter. Årsagerne til, at den enkelte er tryghedsøgende, er helt personlige.

Det kan være, at man har været misbrugt som barn. Det kan være, at man i perioden mellem 6 og 12 år har været nøglebarn, det vil sige, har haft nogle forældre, der bare slet ikke var der og man var overladt til sig selv. Det kan være, at man har været “underdog” i en søskendeflok eller i et parforhold.

Et eller andet sted i en nymfomans liv, vil der være et tryghedssvigt og dette uanset om nymfomanen er mand eller kvinde. For tag ikke fejl, der er ligeså mange mandlige nymfomaner, som der er kvindelige. Nogen vil endda sige flere.

Nu er sex jo ikke en “lidelse”, som gør ondt – så nyd det, mens i kan – ude i fremtiden vil alle alligevel være Hermafroditter.

© Jali Centret