Du ved det ikke.

Der bliver snakket døre op og stolper ned om årsagen til kræft. I snart 100 år har man ledt efter årsagen til kræft. Kræftens Bekæmpelse har kæmpet, med klappen på det forkerte øje. Kostterapeuter har brugt kræften til at fremme deres forretning. Sundhedsministeriet tonser millioner og atter millioner ud på at hjælpe kræftpatienter, ud fra rådgivning fra rådgivere der er på det ”falske” sted.

Du ved det ikke, lægerne ved det ikke, Kræftens Bekæmpelse ved det ikke, derfor er der ikke noget at sige til, at dødeligheden er så høj. Den dødelighed kan stoppes, hvis alle, der har noget med behandling af kræft at gøre, vil tage klappen fra det øje, der kan se og sætte det over på det øje, der er blind.

Du vidste det ikke, men nu ved du det – kræft er en følelsesmæssig sygdom – kræft har intet at gøre med, hvad man putter i munden – kræft opstår af konflikter i dit liv. Konflikter der i første omgang synes uoverskuelige og som rører ved dit følelsesregister med en styrke, der svarer til, at få et hug med en baseballkølle. Kræft kan ikke undgås, men den kan forebygges og helbredes.

Alle mennesker, uden undtagelse er disponeret for kræft. Om du får det eller ej afhænger af, i hvor god en balance, du er med dig selv. Det, du stadigvæk ikke ved, er på hvilket område i livet, du er i ubalance. Et område i livet giver én form for kræft, et andet område giver en anden form for kræft. Kræft er ikke bare kræft.

Der kan være en grund til at dø, men det behøver ikke at være via kræft. Kræft er den store guru, som alle tilbeder – alle kan finde en årsag til kræft. Igennem tiderne er der ikke det produkt, der ikke har været årsag til kræft. Aviser og ugeblade laver artikler, for at sælge ekstra eksemplarer, med overskrifter på, hvordan man undgår kræft og dette på trods af, at de ikke aner noget som helst om kræft. Men i oplagets hellige navn, så bruger de kræften for at sælge flere blade. Kære kræftpatienter, I er taget som gidsler i et spil imellem indtjening og uvidenhed.

Du vidste det ikke, at kræft havde noget at gøre med dine tankar og følelser, det ved du nu og er du en selvstændig person med mod på livet, så er kræft ikke sværere at helbrede end andre sygdomme og dette uden brug af kemo.