Tanker, følelser og handlinger

Tanker, følelser og handlinger går hånd i hånd igennem livet.

Hvorfor er jeg ikke rig, når jeg nu så gerne vil?
Hvorfor har jeg ikke en campingbus, når jeg nu så gerne vil?

Dette er der et enkelt svar på.

Dine tanke, følelser og handlinger stemmer ikke overens.

Hvis du sætter et kryds i den ene ende af stuebordet og et i den anden ende. Det ene kryds repræsenterer det du gerne vil og det i den anden ende repræsenterer det modsatte. Altså rig/fattig og campingbus/ingen bil.

Så skal du med din sunde fornuft beslutte dig for, hvor på denne linje du er.

Du vil, som så mange andre opdage, at du befinder dig et eller andet sted omkring midten.

Og hvad kan du så bruge det til?

Det er der dine tanker, følelser og handlinger ER.

Du ER der, hvor dine tanker, følelser og handlinger er i samspil.

En masse mennesker har gået på kursus og lært at man skal tro på og ønske det, man gerne vil opnå i livet. Fint nok, det er også rigtigt. Men hvor mange kurser holder opfølgning for deres kursister?

Det nytter ikke et hak at ønske rigdom og samtidig spekulere på, hvordan du skal betale næste termin. Det nytter ikke et hak at ønske dig en campingbus, hvis du gang på gang køber alt andet.

De fleste mennesker går rundt og ønsker sig nogle ting i livet, som de slet ikke ville opfylde, hvis muligheden var der. Forestil dig at jeg gav dig 1 milliard kroner. Hvad ville du så købe. Hvis ikke du fløj ud og købte campingbussen, var det en falsk drøm.

Rigtig mange mennesker lever på falske drømme. Drømme, der hvis muligheden var, der ikke ville blive indfriet. Spild af liv, siger jeg.

Find ind til kernen af dig selv og vælg en drøm og gå efter den. Sigt efter stjernerne og du rammer måske månen. Det er vejen, der tæller. Det er det, at have noget at stå op til om morgenen, der er guld værd. Det er det, at glæde sig til næste dag, der gør livet værd at leve.

Man KAN blive rig, hvis det er det, man ønsker. Dine tanker, følelser og handlinger skal i så tilfælde bare afspejle det. Gør de ikke det, ja så bliver du heller ikke rig. Så simpelt er det.

Du kan ikke engang satse på at vinde i lotto – for den, der vinder den store betydningsfulde gevinst i lotto, er den, der allerede føler sig rig.

Intet er tilfældigt.